Priser

Lunsj kl. 15.00

1890,-

pr. person

Lunsjflyvningen inkluderer flyvning for en person med 2-retters lunsj.

Inkluderer drikke til maten.

Meny basert på sesongens fristelser kommer snart.

MENY

Meny

 

i samarbeid med

 

Lunsj

 

Appetittvekkere

Crispy pute av urkorn fylt med parfait av andelever fra Holte gård

(hvete, rug (gluten), melk, sulfitt)

 

Krustade fylt med snøkrabbesalat

(hvete, egg, melk, skalldyr)

*

 

Ramsløkfarsert landkylling fra Holte gård

grønne asparges fra Hvasser, morkler og rød delikatesseløk,

morkelsaus

(melk, sulfitt)

*

 

Jordbær og rabarbraterte

Champagnesabayonne og melkeiskrem

(melk, egg, hvete (gluten), sulfitt)

 

Gi beskjed om eventuelle allergier.

Middag kl. 17.00 og 19.00

2490,-

pr. person

Lunsjflyvningen inkluderer flyvning for en person med 3-retters middag.

Inkluderer drikke til maten.

Meny basert på sesongens fristelser kommer snart.

MENY

Meny

 

i samarbeid med

 

Middag

 

Appetittvekkere

Crispy pute av urkorn fylt med parfait av andelever fra Holte gård

(hvete, rug (gluten), melk, sulfitt) 

 

Krustade fylt med snøkrabbesalat

(hvete, egg, melk, skalldyr)

 *

 

Forrett

Lettgravet kveite fra Hjelmeland

grønne jordbær, reddikspirer og urtesalat,

pepperrotrømme og purreløksolje

(fisk, melk)

 *

 

Hovedrett

Rosastekt entrecôte av gjøkalv

grønne asparges fra Hvasser, morkler og rød delikatesseløk,

morkelsaus

(melk, sulfitt)

*

 

Dessert

Jordbær og rabarbraterte

Champagnesabayonne og melkeiskrem

 (melk, egg, hvete (gluten), sulfitt) 

 

Gi beskjed om eventuelle allergier.

Lunsj kl. 14.00

1890,-

pr. person

Lunsjflyvningen inkluderer flyvning for en person med 2-retters lunsj.

Inkluderer drikke til maten.

MENY

Meny

 

i samarbeid med

 

Lunsj

 

Appetittvekkere

Crispy pute av urkorn fylt med parfait av andelever fra Holte gård

(hvete, rug (gluten), melk, sulfitt)

 

Krustade fylt med snøkrabbesalat

(hvete, egg, melk, skalldyr)

*

 

Ramsløkfarsert landkylling fra Holte gård

grønne asparges fra Hvasser, morkler og rød delikatesseløk,

morkelsaus

(melk, sulfitt)

*

 

Jordbær og rabarbraterte

Champagnesabayonne og melkeiskrem

(melk, egg, hvete (gluten), sulfitt)

 

Gi beskjed om eventuelle allergier.

Middag kl. 18.00 og 20.00

2890,-

pr. person

Lunsjflyvningen inkluderer flyvning for en person med 3-retters middag.

Inkluderer drikke til maten.

MENY

Meny

 

i samarbeid med

 

Middag

 

Appetittvekkere

Crispy pute av urkorn fylt med parfait av andelever fra Holte gård

(hvete, rug (gluten), melk, sulfitt) 

 

Krustade fylt med snøkrabbesalat

(hvete, egg, melk, skalldyr)

 *

 

Forrett

Lettgravet kveite fra Hjelmeland

grønne jordbær, reddikspirer og urtesalat,

pepperrotrømme og purreløksolje

(fisk, melk)

 *

 

Hovedrett

Rosastekt entrecôte av gjøkalv

grønne asparges fra Hvasser, morkler og rød delikatesseløk,

morkelsaus

(melk, sulfitt)

*

 

Dessert

Jordbær og rabarbraterte

Champagnesabayonne og melkeiskrem

 (melk, egg, hvete (gluten), sulfitt) 

 

Gi beskjed om eventuelle allergier.

Har du andre spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!