FAQ

Opplevelsen er mulig for rullestolbrukere og de med milde funksjonshemminger, MEN skriv til oss på forhånd FØR du kjøper setet med en detaljert forklaring på din tilstand for at vår sikkerhetsansvarlige skal evaluere og gi råd.

Vi har en begrensning på 32 personer per tur.

Opplevelsen vil ta 90 til 120 minutter totalt. Av dette vil ca. 60 minutter være i luften.

Våre sikkerhetsansvarlige vil til enhver tid gjøre en vurdering på om turen vil være trygg å gjennomføre. Det skal veldig mye regn og vind til for at en tur avlyses.

Alle gjester anbefales å bruke toalettet før de setter seg. Hvis det er krise mens du er i lufta, og du trenger å bruke toalettet under flyturen, vil plattformen senkes. Da vil det ikke være mulig å fortsette turen.

Ja, det er helt trygt! Alle plattformer er godkjent etter EU-standarder, og er helt trygge. Plattformen som brukes er bygget i Belgia og alle tegninger, beregninger og simuleringer er testet av TÜV Rhineland – en global leverandør av tekniske tjenester, sikkerhet og sertifiseringstjenester.
Denne graden av sikkerhet er en av grunnene til at opplevelsen nå drives i mer enn 50 land og fikk offentlige godkjenninger fra noen av de strengeste landene i verden. Tusenvis av Dinner in the Sky-opplevelser har funnet sted siden lanseringen i mai 2006.
Plattformen kan gå opp til maksimalt 50 meter. Den faktiske høyden på bordet under opplevelsen påvirkes av værforholdene.
Vær oppmerksom på at når et setekjøp er foretatt, vil det ikke bli gitt noen refusjon, med mindre opplevelsen kanselleres av arrangøren selv, av grunner som dårlig vær osv. Plattformen tar av til planlagt tidspunkt.
Sitteplasser kan ikke overføres til en annen person, av sikkerhetshensyn. En skriftlig forespørsel om bytte må sendes til arrangøren via e-post: post@dinnerinthesky.no, minst 24 timer før arrangementet starter. Arrangøren vil evaluere forespørselen og forbeholder seg retten til å ta alle endelige beslutninger om dette.
Opplevelsen vil kun bli kansellert hvis det er store hendelser som naturkatastrofer, dårlig vær osv. I slike tilfeller vil du få et nytt tidspunkt, eller i verste fall få pengene refundert.
Det er IKKE tillatt å røyke på turen, av hensyn til ikke-røykere, samt. sikkerhetsmessige hensyn.
El-sigaretter er heller ikke tillatt.
Man kan maksimalt veien 150 kilo for å kunne delta på Dinner In The Sky. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.
Dinner In The Sky er en fantastisk opplevelse, så klærne dine bør være det minste du bekymrer deg for. Vi anbefaler å kle deg komfortabelt og varmt (etter forholdene). Husk at det kan bli kaldere i høyden, når du sitter stille! Prøv å unngå skjørt og åpne sko.
Vi har en standardmeny med forskjellige alternativer for hovedretten. Du kan imidlertid endre menyen forutsatt at du bestiller for store grupper.
Det er strengt forbudt med medbrakt mat eller drikke.
For å kunne gjennomføre opplevelsen, er du nødt å være over 130cm høy og du kan ikke veie mer enn 150 kilo. Det er ingen aldersgrense. Er du under 18 år, må du ta følge med en verge på over 18 år.
Først vil du bli tatt imot av oss, for en sikkerhetsbrief. Det vil være mulig, og anbefales, med et toalettbesøk rett etter sikkerhetsbriefen.
Etter dette vil du bli vist til setet ditt, og stroppet fast.
Forrett blir servert mens plattformen enda er på bakken, og denne kan du nyte mens kranen heiser deg opp. Vi tar et kort stopp ca. 1/3 av veien opp, i tilfelle noen finner ut at de har ordentlig høydeskrekk, før vi fortsetter opp.
 
Når du kommer til toppen, ryddes forretten bort. Hovedrett og drikke blir servert på toppen.
Før vi starter turen ned igjen, blir dessert servert.

Når du kommer ned på bakken igjen, ber vi deg om å bli sittende fastspent frem til en av våre ansatte kommer og løsner deg.
Dersom du har høydeskrekk, vil vi dessverre fraråde deg fra å gjennomføre Dinner In The Sky-opplevelsen.
Vi har en sikkerhetsansvarlig med på HVER tur, for å opprettholde tryggheten din. Han/hun vil bli presentert slik at du vet hvem du eventuelt skal henvende deg til.
Dersom du skulle få noen form for anfall, eller lignende, er den sikkerhetsansvarlige trent opp i akutt førstehjelp, og det vil ikke ta mer enn 2-3 minutter å komme seg ned til bakken igjen.

Sikkerhetsansvarlig på plattformen har kontakt med ansatte på bakken, dersom noe skulle skje.
Ja, de til enhver tid gjeldende nasjonale og lokale krav og tiltak vil bli fulgt. Dette gjelder størrelse på gruppen, avstandskrav, desinfisering osv.

Har du andre spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!