Jul i Viken

Velkommen til oss under Jul i Viken!

Dinner In The Sky Norway skaper julemagi ved at det blir «Julemiddagen over Julestjerna». Det vil også bli servering på bakken i et stort oppvarmet juletelt. Vi har en sentral plassering foran Norges Varemesse 1.-19. desember 2021, du ser oss!

Dinner In The Sky kan løfte opptil 32 gjester av gangen og gir deg en førjulsopplevelse du aldri har opplevd maken til, både til deg og din familie/venner og bedriften. Vi lover spektakulær utstikt, nydelig julemat med noe godt i glasset og god stemning.

Det blir også servering på bakken i et stort og oppvarmet juletelt med underholdning . Bedrifter kan dermed ta festen videre her med live underholdning ut kvelden.

Jul i Viken er det nye store julemarkedet som skal arrangeres i desember i Lillestrøm.  Det vil være julemarked, Pepperkakebyen Lillestrøm, juleverksteder for små og store, julekor, konserter, tivolikaruseller og juleloppis. Her kan du også møte en helt ekte julenisse! Bli med på alpakkavandring og kanefart og du kan spise julemat over julestjernen med Dinner In The Sky Norway.

Ta med hele familien, venneflokken eller bedrifter – her kan du ta i bruk alle sansene. Det er ekte julemagi det. Velkommen!

Kontakt for bestilling av julebord for grupper

jill@dinnerinthesky.no

Mobil: 926 28 011