Ofte stilte spørsmål

Kan noen med et handicap oppleve Dinner In The Sky?


Opplevelsen er mulig for rullestolbrukere og de med milde funksjonshemminger, MEN skriv til oss på forhånd FØR du kjøper setet med en detaljert forklaring på din tilstand for at vår sikkerhetsansvarlige skal evaluere og gi råd.
Hvor mange personer kan heises opp på likt?


Vi har en begrensning på 22 eller 32 personer per tur, avhengig av sted.
Hvor lenge varer opplevelsen?


Opplevelsen vil ta 90 til 120 minutter totalt. Av dette vil ca. 60 minutter være i luften.
Hva skjer om det regner eller blåser?


Våre sikkerhetsansvarlige vil til enhver tid gjøre en vurdering på om turen vil være trygg å gjennomføre. Det skal veldig mye regn og vind til for at en tur avlyses.
Hva om jeg må bruke toalettet?


Alle gjester anbefales å bruke toalettet før de setter seg. Hvis det er krise mens du er i lufta, og du trenger å bruke toalettet under flyturen, vil plattformen senkes. Da vil det ikke være mulig å fortsette turen.
Er opplevelsen trygg?


Ja, det er helt trygt! Alle plattformer er godkjent etter EU-standarder, og er helt trygge. Plattformen som brukes er bygget i Belgia og alle tegninger, beregninger og simuleringer er testet av TÜV Rhineland - en global leverandør av tekniske tjenester, sikkerhet og sertifiseringstjenester. Denne graden av sikkerhet er en av grunnene til at opplevelsen nå drives i mer enn 50 land og fikk offentlige godkjenninger fra noen av de strengeste landene i verden. Tusenvis av Dinner in the Sky-opplevelser har funnet sted siden lanseringen i mai 2006.
Hvor høyt opp løftes plattformen?


Plattformen kan gå opp til maksimalt 55 meter. Den faktiske høyden på bordet under opplevelsen påvirkes av værforholdene, men er ca. 45-50 meter.
Hva skjer om jeg ikke møter opp? Kan jeg få pengene tilbake?


Vær oppmerksom på at når et setekjøp er foretatt, vil det ikke bli gitt noen refusjon, med mindre opplevelsen kanselleres av arrangøren selv, av grunner som dårlig vær osv. Plattformen tar av til planlagt tidspunkt.
Kan jeg gi noen andre plassen min?


Sitteplasser kan ikke overføres til en annen person, av sikkerhetshensyn. En skriftlig forespørsel om bytte må sendes til arrangøren via e-post: post@dinnerinthesky.no, minst 24 timer før arrangementet starter. Arrangøren vil evaluere forespørselen og forbeholder seg retten til å ta alle endelige beslutninger om dette.
Hva skjer om turen min blir avlyst?


Opplevelsen vil kun bli kansellert hvis det er store hendelser som naturkatastrofer, dårlig vær osv. I slike tilfeller vil du få et nytt tidspunkt, eller i verste fall få pengene refundert.
Er det tillatt å røyke på turen?


Det er IKKE tillatt å røyke på turen, av hensyn til ikke-røykere, samt. sikkerhetsmessige hensyn. El-sigaretter er heller ikke tillatt.
Er det noen kleskode?


Dinner In The Sky er en fantastisk opplevelse, så klærne dine bør være det minste du bekymrer deg for. Vi anbefaler å kle deg komfortabelt og varmt (etter forholdene). Husk at det kan bli kaldere i høyden, når du sitter stille! Prøv å unngå skjørt og åpne sko.
Kan jeg endre på menyen?


Vi har en standardmeny med forskjellige alternativer for hovedretten. Du kan imidlertid endre menyen forutsatt at du bestiller for store grupper (minimum 22 gjester).
Kan jeg ta med egen mat eller drikke?


Det er strengt forbudt med medbrakt mat eller drikke.
Er det noen aldersgrense, eller høydekrav?


For å kunne gjennomføre opplevelsen, er du nødt å være over 130cm høy. Det er ingen aldersgrense. Er du under 18 år, må du ta følge med en verge på over 18 år.
Hva skjer fra jeg ankommer, til jeg forlater stedet?


Først vil du bli tatt imot av oss, for en sikkerhetsbrief. Det vil være mulig, og anbefales, med et toalettbesøk rett etter sikkerhetsbriefen. Etter dette vil du bli vist til setet ditt, og stroppet fast. Forrett blir servert mens plattformen enda er på bakken, og denne kan du nyte mens kranen heiser deg opp. Vi tar et kort stopp ca. 1/3 av veien opp, i tilfelle noen finner ut at de har ordentlig høydeskrekk, før vi fortsetter opp. Når du kommer til toppen, ryddes forretten bort. Hovedrett og drikke blir servert på toppen. Før vi starter turen ned igjen, blir dessert servert. Når du kommer ned på bakken igjen, ber vi deg om å bli sittende fastspent frem til en av våre ansatte kommer og løsner deg.
Hva skjer ved et nødstilfelle på toppen?


Vi har en sikkerhetsansvarlig med på HVER tur, for å opprettholde tryggheten din. Han/hun vil bli presentert slik at du vet hvem du eventuelt skal henvende deg til. Dersom du skulle få noen form for anfall, eller lignende, er den sikkerhetsansvarlige trent opp i akutt førstehjelp, og det vil ikke ta mer enn 2-3 minutter å komme seg ned til bakken igjen. Sikkerhetsansvarlig på plattformen har kontakt med ansatte på bakken, dersom noe skulle skje.
Jeg har høydeskrekk, bør jeg kjøpe plass?


Dersom du har høydeskrekk, vil vi dessverre fraråde deg fra å gjennomføre Dinner In The Sky-opplevelsen.
Er opplevelsen trygg i forhold til COVID-19 og smitteverntiltak?


Ja, de til enhver tid gjeldende nasjonale og lokale krav og tiltak vil bli fulgt. Dette gjelder størrelse på gruppen, avstandskrav, desinfisering osv.

©2020 av Event In The Sky AS

St. Olavs Gate 25B - 2004 LILLESTRØM

  • White Facebook Icon

Org.nr. 926 102 761